Persoonlijke- & talentontwikkeling

Je talent gebruiken brengt plezier in het leven. Jouw plezier en die van anderen om je heen. De ontwikkeling van je talent is daarmee essentieel voor je persoonlijke ontwikkeling. Het begint al op zeer jonge leeftijd. Mensen zijn zich alleen niet altijd bewust van hun talent of hebben niet de motivatie of discipline om dit talent tot uiting te brengen.

Bij talentontwikkeling wordt veelal direct aan topsport gedacht. Het intypen van een zoekopdracht op Google levert uiteenlopende links naar topsportsites en adviesbureaus op. Je denkt dan al snel dat je iets dus erg goed moet kunnen om in aanmerking te komen of er voor willen betalen. Wij als AVS vinden dat talentontwikkeling algemeen toegankelijk moet zijn. Iedereen heeft talent. Niet alleen als je op topniveau presteert. De mate van talent verschilt alleen per persoon.

In al onze diensten creëren wij een krachtige leeromgeving. Dit houdt in dat elke deelnemer zich optimaal ontwikkelt. We herkennen talenten en ontwikkelen deze door de vaardigheden van de deelnemer te vergroten. Daarin typeert elke deelnemer zich door de keuzes die hij/zij op en naast het veld maakt; zoals het omgaan met winst, verlies en (onvoorziene) situaties.

We ontwikkelen dus het kennen (denken) en kunnen (doen) en brengen dit samen!